(Åter)skapa förtroende mellan konsumenter och varumärken

Enkelt som hej

Vår mission är att erbjuda det snabbaste och mest effektiva sättet att besvara din kundtjänstfråga. Chatta med våra konversationsagenter (robotar) och/eller varumärkenas kundtjänstrådgivare.

Äkta recensioner

Konsumenter och varumärken verifierar sina identiteter genom att bekräfta sina personuppgifter. Äkta och pålitliga recensioner, insamlade på våra varumärkessidor, hjälper dig att välja de bästa varumärkena och få information innan du gör ett köp.

De bästa svaren

Besök våra hjälpsidor dedikerade till varje varumärke för att snabbt hitta de mest relevanta svaren, få information eller be en certifierad rådgivare eller en annan konsument om hjälp.

Uttryck dig med självförtroende

Lämna en kommentar eller en recension, ge ett betyg, ställ en fråga offentligt via våra trygga plattformar (läs vår policy). Om du vill kan du även kontakta ett varumärke privat.

Läs Custplace-stadgan

Upptäck vad som gör Custplace till en pålitlig plattform mellan konsumenter och varumärken

Kom i kontakt

Custplace gör det möjligt för dig att utbyta information med fullständig trygghet och utan risk för censur. Kommentarerna som publiceras på Custplace är skrivna av konsumenter och varumärken och är baserade på en tjänst eller en produkt som ett varumärke har tillhandahållit en konsument.